Blog

Výsledek pro autora: Mgr. Klára Tuzarová

Zveme Vás na sportovní den 11.5.2022!

03.05.2022

Chcete zjistit, jak lze vylepšit Vaší techniku běhu? Vyběhnout s fyzioterapeutem po pražském Vyšehradě? Či načerpat s blížícím se létem inspiraci pro své domácí cvičení pro zdravé a krásné tělo? Pokud ano, srdečně Vás zveme na sportovní den s Namao 11. května.

Celý článek

Rozhovor s Klárou Tuzarovou o pojetí zdraví z pohledu celostní medicíny

28.02.2022

Na zdraví se můžeme koukat z mnoha úhlů pohledu a všechny jsou propojené, protože zdraví je jen jedno. A je třeba naučit se o něj pečovat dřív, než nás nemoc skolí k zemi. „V současné době, která je rychlá, je bolest jediná věc, která nás zastaví. Jinak jedeme dál. A právě prožitek bolesti nás může přivést k hlubšímu pochopení sebe sama,“ říká celostní terapeutka Klára Tuzarová z pražského terapeutického centra NAMAO.

Celý článek

Proč se začátkem roku nevrhnout do posilovny

11.02.2022

Leden je tradičně měsíc ve znamení přeplněných posiloven a čekáren výživových poradců. Nicméně je teď opravdu vhodná doba na změny a překonávání se? Je vaše tělo plné energie a skutečně mu nejvíce pomůže odlehčení jídelníčku a litry potu v posilovně? Co nám zima říká? Jak se ke svému tělu i duši postavit ve jménu přírody?

Celý článek

Proč mě bolí koleno?

08.12.2021

Co vše může stát za bolestí kloubů? Je artróza skutečně jediná příčina? A jak tyto příčiny řešit?

Celý článek

Zimní hibernační běh

08.12.2021

Jak běhat v zimě tak, abyste zároveň hybernovali? K čemu toto období využít? Jak si u běhu odpočinout? Běhat odpočinkově lze! Ukážu Vám nástroje, jak. Zima je jako stvořená pro budování precizní techniky, dlouhých kilometrů, pomalého tempa a dobrých regeneračních návyků.

Celý článek

Vznik celulitidy ovlivňují fascie!

30.11.2021

Trápí Vás pomerančová kůže? Už jste vyzkoušeli nejeden krém, nástroj na automasáž či jiný zkrášlovací prostředek, který jí Vás má s jistotou zbavit? A věděli jste, že její vznik ovlivňují i fascie? Jakým způsobem? A co tedy dělat pro to, aby ji dále nezpůsobovaly? 

Celý článek