Online 2 měsíční proměna s Veru

Následující dva měsíce bude tým Namao pečovat o Veroniku. Jak se dozvíte, Veronika chce zhubnout, získat pozitivnější vztah ke svému tělu a cítit se celkově lépe. Jak toho dosáhne a zda se nám to podaří můžete sledovat následující dva měsíce v tomto článku a na sociálních sítích každou středu. Vše budeme s Veronikou řešit na dálku, jelikož i tak nabízíme náš online program. Celé dva měsíce si Veru vystačí s cvičením doma a online coachingem od několika terapeutů centra Namao. 

Jak se Veronice podaří zhubnout, začít se hýbat a mít ráda své tělo? Jaké rady, metody či procedury k ji k tomu pomohou? Jaký bude její jídelníček, denní a pohybový režim? A co mimo to, bude dělat, aby její proměna byla pokud možno co nejkomplexnější? 

1. týden

Na začátku spolupráce jsme se s Veronikou sešli a udělali jakési psychosomatické konzílium. Zjišťovali jsme, co vše potřebuje, abychom postihli skutečně vše, co její tělo a duše potřebuje. Došli jsme k závěru, že zvolíme kombinaci nutričního poradenství, ájurvédského koučování a online trénikového plánu na dálku. 

Do začátku Veronika sdílí svůj přiběh a shrnuje nastavení spolupráce s Namao:

Přála bych si zhubnout, mít lepší fyzičku a cítit se ve svém těle lépe. A jak na to? Já to dlouho nevěděla, zkoušela jsem vše možné od urputného cvičení, přes vážení a zapisování každého sousta, až po návštěvu nutričního terapeuta. Celý život jsem bojovala s nějakým tím kilem navíc, ale vzhledem k tomu , že jsem se hodně věnovala sportu, tak jsem to celkem úspěšně vykompenzovala. Ale pak během pár let přišlo spousty okolností (těhotenství, mateřství, dlouhodobá nemoc, zlenivění, uklidňování se sladkostmi, coronavirové sportovní restrikce atd.), což když se sešlo, tak je z toho slušná nadváha, nespokojená a smutná Veru.

Životní balanc. Celý život hledám zlatou střední cestu. Pro mě bylo vždy nejjednoduší se pohybovat v těch krajních mezích – vždy se tam bylo čeho chytit. Věděla jsem, že tyto extrémy jsou pro mě nejsnáze udržitelné a bezpečné. Ale pak jsem přišla na to, že pouze krátkodobě. Teď jsem ve fázi života, kdy už se nechci pohybovat ode zdi ke zdi, ale najít harmonii. Rovnováhu v tom co jím, jak se hýbu, jak spím a jak odpočívám. A tenhle „balíček“ životosprávy mi pomáhá najít NAMAO, místo, kde vědí jak lidem usnadnit, vylepšit a opečovat jejich bytí.

Spolupráci jsme rozdělily na tři okruhy, které dohromady vytváří harmonický celek. Každý jednotlivý okruh má na starosti jeden z odborných terapeutů. Terapeutka Lucka se mnou probírá jídlo, stravovací návyky a zlozvyky. Je mým konzultantem, co kdy a proč jíst/nejíst a také je mou studnou receptů. Klára H. si mě vzala pod palec v oblasti pohybu a cvičení. Ukazuje mi, jak správně, efektivně a hlavně příjemně cvičit z pohodlí svého domova prostřednictvím aplikace itreneo. Klára T. mě zase zasvěcuje do Ajurvédské cesty k zdravějšímu životnímu stylu a pomáhá mi hledat harmonii a balnc v osobním životě.

2. týden

A jak se dařilo Veru v prvním týdnu?

Zpět na přehled článků