Otevíráme 11.5.

16.3. jsme vlivem restriktivních opatření museli zavřít celou provozovnu. A teď 11.5. pro Vás znovu můžeme v plné, a ještě větší síle, otevřít. Přečtěte si, na čem jsme mezitím pracovali. 

Nejprve jsme se vrhli na nátáčení videí pro seniory, podle kterých si mohou zacvičit z pohodlí domova. Chtěli jsme jim tato videa věnovat jako dárek, aby se mohli alespoň trochu hýbat v době karantény, kdy nemohli ven tak často. Videa jsou dostupná na našem YouTube kanálu: https://youtu.be/NHj5p9u-sBY.

V souvislosti s tvorbou videí jsme požádali o grant z Evropských fondů právě na tvorbu videí a na jejich propagaci, abychom je rozšířili mezi co nejvíce prarodičů. 

Probíhal u nás nábor nových členů týmu. Již brzy Vám je představíme, abyste se mohli těšit na jejich úžasné ruce. 

Začaly jsme pracovat na velice speciální službě pro ženy, které nemohou otěhotnět. Půjde o několikatýdenní spolupráci, kdy jedna žena bude průběžne navštěvovat 3 terapeutky z centra Namao a dostane se jí tak komlpexní péče v rámci cesty k miminku. Půjde o ájurvédské poradenství, metodu Ludmily Mojžíšové a psychosomatické vedení. Sledujte náš web, kde se služba co nevidět objeví.

Napsali jsme několik článků:

O dechu, rouškách a stresu, který to vše s sebou přináší Adélka mluvila v Českém rozhlase, Rádiu Zet a v pořadu Snídaně s Novou: https://novaplus.nova.cz/porad/snidane-s-novou/epizoda/43659-snidane-s-novou-2-4-2020

A v neposlední řadě jsme začali spolupracovat s tvůrci aplikace Treneo. Do aplikace nyní nahráváme cviky, s kterých Vám budeme moct tvořit fyzitréninky, core tréninky na doma a také zde najdete celou sestavu Ludmily Mojžíšové, kterou využívá Lucka pro svou práci. Odkaz na web aplikace, abyste si mohli vytvořit základní představu: www.itreneo.cz

Opravdu jsme se nenudili, celý tým Namaa jel naplno. Každý dal ruku k dílu s tím, co umí. Moc nás celá tvorba baví. Vlastně nám karanténa opravdu moc prospěla, mohli jsme připravit zlepšení služeb pro Vás. A těšíme se na osobní setkání s Vámi, protože to nám z celého srdce po celou dobu scházelo. 

#jsmevtomsvami

 

 

 

Zpět na přehled článků