Zveme Vás na sportovní den 11.5.2022!

Chcete zjistit, jak lze vylepšit Vaší techniku běhu? Vyběhnout s fyzioterapeutem po pražském Vyšehradě? Či načerpat s blížícím se létem inspiraci pro své domácí cvičení pro zdravé a krásné tělo? Pokud ano, srdečně Vás zveme na sportovní den s Namao 11. května.

Co Vás čeká? 

  • 10:00 - 13:00 individuální diagnostiky běhu - pojďte zjistit jak běhat bez zbytečných zranění, dlouho bez bolestí a úrazů do Sana sportu (Ječná 23, vchod z ulice Štěpánská) se specialisty na běh Jakubem Bezpalcem a Klárou Tuzarovou (30 min diagnostika s úpravou stylu a doporučením cvičení, případně obuvi stojí 300 Kč místo standardních 1250 Kč, platit ji můžete hotově přímo na místě) 
  • 15:00 - 18:30 venkovní program na Vyšehradě (program se bude odehrávat konkrétně: bude aktualizováno)

Po celou dobu budete mít možnost si projít trasu s cviky z dílny fyzioterapeutů Namaa. Na jednotlivých stanovištích naleznete QR kód, po jehož načtení se vám zobrazí video s cviky zaměřenými na posílení či protažení těla a další fyzio libové záležitosti pro vaše pružné a krásné tělo. Pokud projdete celou trasu, přijďte zpátky na start za námi a dostanete od nás krásný dárek pro tu nejpoctivější péči, kterou vaše tělo i duše kdy zažily.

  • 16:30 zahřejte se před výběhem s Lucií Peterkovou - aneb jak se správně a efektivně můžete protáhnout a zahřát před výběhem? 
  • 17:00 výběh s Jakubem Bezpalcem - zaběhněte si příjemný 5 km okruh okolo Vyšehradu (trasa bude zveřejněna předem na sociálních sítích). Po jeho dokončení se za námi stavte v cíli pro dárek v podobě péče o vaše tělo.
  • 17:15 cvičení s Lucií Peterkovou - zacvičte si bez závaží a zapojte svaly, o kterých jste nevěděli, že je máte!
  • 17:45 cvičení s Lucií Peterkovou a Jakubem Bezpalcem po doběhu - a jak se můžete správně protáhnout a vykompenzovat běžecký trénink?
  • 18:15 slosování tomboly o ceny 

Jak se přihlásit? 

Zde nám prosím vyplňte dotazník, ve kterém se můžete přihlásit na jednotlivé aktivity. V případě přihlášení na diagnostiku běhu se Vám co nejdříve ozveme pro rezervaci času. Vyplněním dotazníku souhlasíte se slosováním v tombole, ve které je možné vyhrát dárkové poukazy na některé služby Namaa. Vyhlášení výsledků proběhne v 18:15 přímo na Vyšehradě a bude rovněž zveřejněno na našem Facebookovém a Instagramovém profilu. 

Kolik Vás to bude stát?

Jen Vaše odhodlání věnovat péči Vašemu tělu a chuť se hýbat. Celá akce mimo běžecké diagnostiky je zcela zdarma. Moc rádi Vás podpoříme ve Vašem sportování a hlavně v respektu vůči Vašemu tělu. Péče o sportovce v Namao je celostní a tedy naslouchání Vašemu tělu je to zásadní, co Vám chceme předat. A tato myšlenka se ponese celým sportovním dnem. 

Co s sebou?

Běžci běžecké oblečení a obuv. Ti, kteří budete cvičit, sportovní oblečení, ve kterém se můžete dobře soustředit na procítění vlastního těla. Takové, které Vás nikde netlačí a neomezuje. Případně je možné si donést vlastní podložku. Během výběhu na základním stanovišti stále budeme, tak si tam můžete všechny věci nechat a běžet pěkně na lehko. Sprchy bohužel k dispozici na akci nebudou. 

 

Moc se na akci těšíme a věříme, že Vám přinese nové poznatky o těle a způsobech, jak k němu lze přistupovat - vnímavě a s respektem. Jelikož my v Namao nepochybujeme o hlubokém propojení duše a těla. Zásobíte - li tedy tělo péčí, láskou a vaší přítomností, bude i vaše duše lehká, radostná a plná síly. A jakékoliv Vaše sportování pak bude dlouhodobě pro tělo blahodárné a pro duši podporující.

Zpět na přehled článků