Blog

Výsledek pro autora: Bc. Adéla Červenková

2.díl jógy s Jakubem

18.03.2022

Jemná joga s Jakubem - 50 minut lekce zdarma pro klienty NAMAO

Celý článek

NAMAO noviny 2.číslo

08.03.2022

Nové začátky a cykličnost jaou tématem jarního vydání NAMAO novin. Noviny Vás budou inspirovat v období probouzení se od března do května. Tělo i mysl vykukují ven. Uvnitř noviny najdete ajurvédské tipy, rady fyzioterapeutů, holistickou terapii i zajímavý rozhovor s naší terapeutkou Luckou. Přejeme hezké čtení.

Celý článek

Hledáme nové odborníky!

23.02.2022

Hledáte práci v opravdu skvělém týmu s důrazem na spolupráci mezi terapeuty a celostní péči o klienta? Nejen to, ale mnoho dalšího nabízí práce v Namao. Těšíme se na setkání s Vámi! Pro více o informací o tom, co Vás čeká, co nabízíme a požadujeme, čtěte dál…

Celý článek

Rozhovor s Adélou Červenkovou a Klárou Tuzarovou nejen o péči v Namao

11.02.2022

Společně jsme s Adélou odpovídaly na otázky o zdravém životním stylu a našem komplexním pojetí redaktorce časopisu Glanc.

Celý článek

Hledáme nového kolegu!

31.01.2022

Do našeho týmu hledáme kolegu na pozici recepční/office manager. Jsme neustále se vyvíjející firma s mladým kolektivem, specializující se na celostní péči. Mezi naše služby patří fyzioterapie, masáže, lymfodrenáže, ájurvéda, jóga, psychosomatické poradenství a další služby zaměřené na psychochosomatickou, komplexní péči o naše klienty. Více o naší filosofii a našem zaměření najdete na www.namao.cz.

Celý článek

NAMAO noviny 1.číslo

20.12.2021

Hibernace je tématem zimního vydání NAMAO novin. Noviny Vás budou provázet nejtemnější částí roku od prosince do února. Tělo i mysl odpočívají stejně jako téměř vše v přírodě. Ajurvédské tipy, rady fyzioterapeutů, viscerální terapie a masáž lávovými kameny nebo i zajímavý rozhovor s naší terapeutkou Klárou. Přejeme hezké čtení.

Celý článek