Blog

Výsledek pro autora: Bc. Adéla Červenková

Hledáme nové kolegy!

12.06.2021

Hledáte práci v opravdu skvělém týmu s flexibilní pracovní dobou? Nejen to, ale mnoho dalšího nabízí práce v Namao. Těšíme se na setkání s Vámi! Pro více o informací o tom, co Vás čeká, co nabízíme a požadujeme, čtěte dál...

Celý článek

Článek na idnes.cz - Jak správně sedět, aby Vás záda nebolela

08.12.2020

Blíží se Vánoce, zároveň stále hodně z Vás zůstává kvůli COVID doma na home office. Všichni víme, že ideální postavení není možné udržet 8h. Nicméně  drobné změny mohou významně přispět k prevenci bolestí zad. Zkuste následujícící tipy od naší Adélky Červenkové. 

Celý článek

Článek pro idnes.cz - Vyplatí se jít s bolestí zad na masáž a mohu jít ke komukoliv? Jakou masáž zvolit?

18.10.2020

Svou praxi provozuji již 13 let, takže zodpovědně mohu říci, že ne každá bolavá záda jsou skutečně bolavá záda. Někdy sice klient přichází a cítí bolest v zádech, ale příčina je někde jinde.

Celý článek

Druhá vlna COVID

16.10.2020

I v této COVIDové situaci jsme tu pro Vás v plném nasazení při současném zachování příšných hygienických opatření. 

Celý článek

Otevíráme 11.5.

27.04.2020

16.3. jsme vlivem restriktivních opatření museli zavřít celou provozovnu. A teď 11.5. pro Vás znovu můžeme v plné, a ještě větší síle, otevřít. Přečtěte si, na čem jsme mezitím pracovali. 

Celý článek

Vitamin D v době karantény

02.04.2020

Nouzový stav znamená zákaz omezení volného pohybu. Spousta lidí je celé dny zavřená doma a nedostane se ven. Bude nám tedy chybět vitamín D?

Celý článek