Blog

Hledáme office managera!

07.04.2022

Hledáme pozici office managera pro naší kliniku. Hledáme člověka, který nám pomůže rozvíjet Namao a bude naší pravou rukou. Mimo to samozřejmě bude pečovat o klienty s nadšením a láskou. Tešíme se na Vás!

Celý článek

Hledáme fyzioterapeuty pro dlouhodobou spolupráci

07.04.2022

 Je Vám blízký koncept komplexní péče o klienta? 

Hledáte práci, kde je předávání zkušeností a rozvoj samozřejmostí? 

To a mnohé další můžete mít u nás v Namao. 

Celý článek

2.díl jógy s Jakubem

18.03.2022

Jemná joga s Jakubem - 50 minut lekce zdarma pro klienty NAMAO

Celý článek

NAMAO noviny 2.číslo

08.03.2022

Nové začátky a cykličnost jaou tématem jarního vydání NAMAO novin. Noviny Vás budou inspirovat v období probouzení se od března do května. Tělo i mysl vykukují ven. Uvnitř noviny najdete ajurvédské tipy, rady fyzioterapeutů, holistickou terapii i zajímavý rozhovor s naší terapeutkou Luckou. Přejeme hezké čtení.

Celý článek

Rozhovor s Klárou Tuzarovou o pojetí zdraví z pohledu celostní medicíny

28.02.2022

Na zdraví se můžeme koukat z mnoha úhlů pohledu a všechny jsou propojené, protože zdraví je jen jedno. A je třeba naučit se o něj pečovat dřív, než nás nemoc skolí k zemi. „V současné době, která je rychlá, je bolest jediná věc, která nás zastaví. Jinak jedeme dál. A právě prožitek bolesti nás může přivést k hlubšímu pochopení sebe sama,“ říká celostní terapeutka Klára Tuzarová z pražského terapeutického centra NAMAO.

Celý článek

Hledáme nové odborníky!

23.02.2022

Hledáte práci v opravdu skvělém týmu s důrazem na spolupráci mezi terapeuty a celostní péči o klienta? Nejen to, ale mnoho dalšího nabízí práce v Namao. Těšíme se na setkání s Vámi! Pro více o informací o tom, co Vás čeká, co nabízíme a požadujeme, čtěte dál…

Celý článek