Blog

Článek na Vitalia.cz - Jak cvičit doma efektivně a nezničit si záda

03.03.2021

Jak cvičit doma tak, aby to pro tělo bylo skutečně efektní a zároveň ne zničující? Lze cvičit v současné době bez posiloven? A neublížíte si takovým cvičením? V článku najdete tipy, jak sestavit tréninkový plán, jaké dodržovat zásady zdravého pohybu a jak to zařídit vše tak, aby Vás to bavilo. 

Celý článek

Článek na idnes.cz - Jak pomůže ájurvéda na cestě ke štíhlejší postavě?

25.02.2021

Jak se ájurvéda dívá na současné diety? Co by Vám doporučila jíst? Musíte jíst jen klíčky a salát, abyste dle tohoto moudrého učení zhubli? A v čem je tak skvělá, efektivní a hlavně dlouhodobě fungující?

Celý článek

Online 2 měsíční proměna s Veru

17.02.2021

Následující dva měsíce bude tým Namao pečovat o Veroniku. Jak se dozvíte, Veronika chce zhubnout, získat pozitivnější vztah ke svému tělu a cítit se celkově lépe. Jak toho dosáhne a zda se nám to podaří můžete sledovat následující dva měsíce v tomto článku a na sociálních sítích každou středu. Vše budeme s Veronikou řešit na dálku, jelikož i tak nabízíme náš online program. Celé dva měsíce si Veru vystačí s cvičením doma a online coachingem od několika terapeutů centra Namao. 

Celý článek

Článek na vitalia.cz - Jak může pomoci fyzioterapeut na cestě ke štíhlejší postavě?

26.01.2021

Začali jste s novým rokem hubnout? Vrhli jste se na běh na běžkách? Či jste začali cvičit doma podle různých videí? Netrpělivě vyhlížíte konec lockdownu, kdy konečně vezmete posilovny útokem? A co na to Vaše tělo? Jak se cítí? Bolí jej něco? Umíte mu dopřát vedle tréninku také péči a odpočinek? Víte, jak se postavit k pohybu, který je u hubnutí nezbytný, když máte artrózu či výhřez ploténky? V mnoha těchto otázkách Vám může pomoci právě fyzioterapeut, aniž jste to možná tušili.

Celý článek

Článek na idnes.cz - Budete díky běhu zdravější?

11.12.2020

Nyní se všichni snažíme hledat co nejvíce způsobů, jak zvýšit svou imunitu. Bereme vitamin D, otužujeme se, jíme zdravě, dostatečně spíme. Co dalšího můžeme pro svou obranyschopnost udělat? Je dobré začít běhat teď, když je venku zima?

Pohyb na čerstvém vzduchu beze sporu patří k jedním základních návyků v péči o své zdraví. A je víc, než doporučení hodný. Jeho benefity jsou nezpochybnitelné.

Celý článek

Článek na idnes.cz - Jak správně sedět, aby Vás záda nebolela

08.12.2020

Blíží se Vánoce, zároveň stále hodně z Vás zůstává kvůli COVID doma na home office. Všichni víme, že ideální postavení není možné udržet 8h. Nicméně  drobné změny mohou významně přispět k prevenci bolestí zad. Zkuste následujícící tipy od naší Adélky Červenkové. 

Celý článek