Blog

Rozhovor na serveru Velká přestávka - Jak se na našem těle podepsaly lockdowny a jak mu pomoci, aby se dostalo co nejrychleji zpět?

24.06.2021

Klára tuzarová odpovídala na otázky nejen o covidu a karanténě, ale také o tom, jaké to vše mělo dopad na děti a mladistvé. S čím vším si poradí fyzioterapeut? Jaké procedury jsou nyní nejoblíbenější? A co bychom měli našemu tělu dopřát? 

Celý článek

Hledáme nové kolegy!

12.06.2021

Hledáte práci v opravdu skvělém týmu s flexibilní pracovní dobou? Nejen to, ale mnoho dalšího nabízí práce v Namao. Těšíme se na setkání s Vámi! Pro více o informací o tom, co Vás čeká, co nabízíme a požadujeme, čtěte dál...

Celý článek

Jak se hýbat v těhotenství?

11.06.2021

Fyzioterapeutka Vám v následujícím článku poradí, jak se bezpečně hýbat v těhotenství. Dozvíte se, co vše se s tělem v těhotenství děje. A také, jak o něj pečovat, což je nesmírně důležité. Jak jste Vaše těhotenství přožívali Vy? 

Celý článek

Článek na Vitalia.cz - Jak může souviset bolest zad a kloubů s orgány

08.06.2021

Mohou orgány způsobit bolesti zad? Může fyzioterapeut uvolnit stažený žaludek, žlučník či játra? Jaké tajemné souvislosti tělo skrývá? A může fyzioterapie pomoci právě Vám u potíží, u kterých byste to nečekali? 

Celý článek

Článek pro časopis RUN - Jak působí únava na pohybový aparát?

08.06.2021

Stačí se z náročného tréninku jen vyspat a druhý den se, bez ohledu na to, jak se cítíte, do toho vrhnout na plno? Kolik únavy je pro tělo ještě motivující? Co může dlouhodobě působící únava udělat s Vašimi svaly, kostmi a dalšími tkáněmi? A jak s únavou pracovat a co nejlépe ji zregenerovat? 

Celý článek

Článek na Vitalia.cz - Jak běžné symptomy prozradí nemoc dlouho dopředu?

25.03.2021

Ájurvéda, tisíce let staré indické učení, léčí problémy dávno předtím, než se vůbec objeví. Jak je to možné? Jak to zjistí? A můžete Vy na sobě poznat, kdy je potřeba vyhledat pomoc, změnit jídelníček či způsob a délku odpočinku? A proč se takové změny vyplatí udělat včas, a jak mohou zamezit vzniku nějakého skutečného onemocnění?

Celý článek