Blog

4 min

Článek na vitalia.cz - Jak na imunitu? Jíst, cvičit, meditovat, milovat

09.04.2020

Na to, jak posílit svou imunitu, můžeme najít nespočet tipů. Důležité ovšem je nezačít se všemi najednou a skokově, protože to je pro organismus veliký šok. Pokud jsme pro svou imunitu dělali něco již před karanténou, je vhodné s tím pokračovat, postupně trochu zvýšit intenzitu a pozvolna přidávat další kroky. A o těch se dočtete v následujícím článku od Lucie Červenkové, který krásně shrnuje vše, co jste o imunitě potřebovali vědět. 

Odkaz na článek na serveru Vitalia: https://www.vitalia.cz/clanky/jak-na-imunitu-jist-cvicit-meditovat-milovat/

Celý článek

Snídaně s Novou - dýchání, stres a držení těla

02.04.2020

Adélka 2.4.2020 hovořila ve Snídani s Novou o dechu, o tom, jak dýchat s rouškou. Doporučila také cvičení, jak se dechem uklidnit a vnést do těla klid. A také, jak moc dech ovlivňuje celé tělo

Celý článek

Článek na vitalia.cz - Pomocí dechu si v těle můžeme vyrobit klid

02.04.2020

Jaké to je, když nádech není bezpečný? Když vzduch, který dýcháme, přináší ohrožení? Když musíme přemýšlet, kdy a kde se smíme nadechnout? Když se musíme chránit před vzduchem, který máme přijmout do našich plic?

Celý článek

Vitamin D v době karantény

02.04.2020

Nouzový stav znamená zákaz omezení volného pohybu. Spousta lidí je celé dny zavřená doma a nedostane se ven. Bude nám tedy chybět vitamín D?

Celý článek

Pomocí dechu si můžeme v těle vyrobit klid

01.04.2020

Nádech je to první, co uděláme po narození. S důvěrou se nadechneme vzduchu i každé ráno po probuzení. S nádechem do nás vchází život.

Vše se ale mění, když začne pracovat strach v nás. Jaké to je, když nádech není bezpečný? Když vzduch, který dýcháme, přináší ohrožení? Když musíme přemýšlet, kdy a kde se smíme nadechnout? Když se musíme chránit před vzduchem, který máme přijmout do našich plic?

Celý článek

Článek v RUN - Pomůcky, které (ne)pomohou

31.03.2020

V dubnovém čísle časopisu RUN, nám vyšel článek o pomůckách, které jsou běžně využívané při běhu. Podíváme se tedy na to, zda jsou vždy skutečně tak výhodné. 

Celý článek