Blog

Rozhovor s Adélou Červenkovou a Klárou Tuzarovou nejen o péči v Namao

11.02.2022

Společně jsme s Adélou odpovídaly na otázky o zdravém životním stylu a našem komplexním pojetí redaktorce časopisu Glanc.

Celý článek

Proč se začátkem roku nevrhnout do posilovny

11.02.2022

Leden je tradičně měsíc ve znamení přeplněných posiloven a čekáren výživových poradců. Nicméně je teď opravdu vhodná doba na změny a překonávání se? Je vaše tělo plné energie a skutečně mu nejvíce pomůže odlehčení jídelníčku a litry potu v posilovně? Co nám zima říká? Jak se ke svému tělu i duši postavit ve jménu přírody?

Celý článek

Hledáme nového kolegu!

31.01.2022

Do našeho týmu hledáme kolegu na pozici recepční/office manager. Jsme neustále se vyvíjející firma s mladým kolektivem, specializující se na celostní péči. Mezi naše služby patří fyzioterapie, masáže, lymfodrenáže, ájurvéda, jóga, psychosomatické poradenství a další služby zaměřené na psychochosomatickou, komplexní péči o naše klienty. Více o naší filosofii a našem zaměření najdete na www.namao.cz.

Celý článek

NAMAO noviny 1.číslo

20.12.2021

Hibernace je tématem zimního vydání NAMAO novin. Noviny Vás budou provázet nejtemnější částí roku od prosince do února. Tělo i mysl odpočívají stejně jako téměř vše v přírodě. Ajurvédské tipy, rady fyzioterapeutů, viscerální terapie a masáž lávovými kameny nebo i zajímavý rozhovor s naší terapeutkou Klárou. Přejeme hezké čtení.

Celý článek

Zimní hibernační běh

08.12.2021

Jak běhat v zimě tak, abyste zároveň hybernovali? K čemu toto období využít? Jak si u běhu odpočinout? Běhat odpočinkově lze! Ukážu Vám nástroje, jak. Zima je jako stvořená pro budování precizní techniky, dlouhých kilometrů, pomalého tempa a dobrých regeneračních návyků.

Celý článek

Proč mě bolí koleno?

08.12.2021

Co vše může stát za bolestí kloubů? Je artróza skutečně jediná příčina? A jak tyto příčiny řešit?

Celý článek